Ruwac: expert in afzuigsystemen, installaties en industriële stofzuigers

Ruwac industriële stofzuigers en afzuiging
Search
Close this search box.
stofvrij werken met Ruwac

Stofvrij werken is een uitdaging

In industriële omgevingen kan het vaak een uitdaging zijn om stofvrij te werken en stof of stofophoping te voorkomen. Stof kan niet alleen de productiviteit verminderen of zelfs stil leggen, maar ook de gezondheid van werknemers in gevaar brengen. Voor een schone en gezonde werkomgeving is stofvrij werken dan ook erg belangrijk.

Om aan de behoefte van een stofvrije werkplaats te voldoen, heeft Ruwac in samenwerking met Longopac® een innovatieve stofvrije afvoeroplossing ontwikkeld die perfect aansluit op de krachtige industriële stofzuigers die we leveren. Het Longopac® systeem transformeert de manier waarop afval wordt verzameld en afgevoerd met behulp van een revolutionaire ‘endless bag’ technologie.

Een snel en stofvrij proces

Het Longopac® systeem maakt gebruik van een continu zakformaat (de ‘endless bag’) dat rond een dispenser is gewikkeld. Wanneer afval wordt verzameld, wordt de zak eenvoudig afgebonden en afgesneden, waarna een nieuwe zak onmiddellijk beschikbaar is. Dit proces is snel (meestal binnen 30 seconden) en volledig stofvrij, waardoor de blootstelling aan schadelijke deeltjes wordt geminimaliseerd.

Het resultaat? Een schone, veilige en stofvrije werkomgeving en daarmee stofvrij werken.

Stofvrij werken met Longopac

Ervaar zelf de voordelen

Ruwac Nederland biedt de mogelijkheid om stofvrij werken met het Longopac® systeem in uw eigen bedrijfsomgeving te testen. Ons team staat klaar met demonstratiemodellen om u de voordelen van deze innovatieve oplossing zelf te laten ervaren.

Zet ook de stap naar een efficiëntere, hygiënischere en veiligere werkomgeving met het Ruwac Longopac® systeem,  een nieuwe standaard in industriële schoonmaak en afvalverwerking.

Wilt u meer informatie over het Longopac® systeem en hoe het uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren, neem dan contact met ons op.

Download hier de technische specificaties [pdf]

Meer weten?

Wilt u ook aan de slag met een schone, veilige en stofvrije werkomgeving? Neem dan contact met ons op. Graag helpen we mee met het creëren van een werkomgeving waar personeel optimaal kan presteren en stof gerelateerde risico’s tot een minimum worden beperkt.

Ruwac Cycloon

Modulaire industriezuiger die met verschillende afvoersystemen leverbaar is. Hoogwaardige behuizing van GFK. Er is ook een uitvoering voor sanering van asbest.

NA 7-26

Industriezuiger die geschikt is voor de afzuiging van explosieve stoffen, maar ook voor resten van drijfgaspoeder, titanium-, aluminium- of magnesiumstof.

DS6

De Ruwac DS6 kan zwevend stof direct op de plaats van ontstaan af zuigen. De filters van grote afmetingen zijn geschikt voor verschillende stofklassen.