Ruwac: expert in afzuigsystemen, installaties en industriële stofzuigers

Ruwac industriële stofzuigers en afzuiging
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Ruwac Nederland over ons

Over Ruwac Nederland

Bij Ruwac Nederland begrijpen we dat elke klant uniek is en unieke uitdagingen met zich meebrengt. Of u nu werkt in een grote industrie, een werkplaats, of in een specifieke niche, onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze industriële stofzuigers en afzuiginstallaties kunt u vertrouwen op betrouwbaarheid, kracht en veiligheid, allemaal op maat gemaakt voor uw situatie.

We geloven dat de sleutel tot het creëren van waarde voor onze klanten ligt in het luisteren naar hun behoeften en deze om te zetten in concrete oplossingen. Daarom streven we ernaar om nauw met u samen te werken, van het eerste gesprek tot aan de implementatie en wat er daarna nog meer nodig is. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken, terwijl wij zorgen voor een veilige, schone en efficiënte werkomgeving.

We onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Elk van onze producten is het resultaat van gedegen onderzoek en ontwikkeling, en we streven ernaar om continu te verbeteren en te innoveren. We zijn er trots op dat we ATEX-gecertificeerde machines kunnen aanbieden die bijdragen aan de veiligheid van u en uw collega’s op de werkvloer.

Onze klanten zijn het hart van wat we doen; uw succes is ons succes. Bij Ruwac Nederland staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige, schone en efficiënte werkomgeving.

industriële stofzuigers Ruwac Nederland

Wie u graag van dienst zijn

Michael van Helsdingen

/ Oprichter & Technisch Expert

Michael is de oprichter van Ruwac Nederland en heeft zijn jarenlange ervaring in de branche van industriële stofzuigers ingezet om het bedrijf te maken tot wat het nu is. Sinds 1982 is hij actief in de branche en heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Zijn toewijding en passie voor het bieden van oplossingen die een echte impact hebben op de werkomgeving van klanten zijn de drijvende kracht achter Ruwac Nederland.

Cornelis van Helsdingen

Operationeel Manager

Cornelis is het gezicht achter de dagelijkse bedrijfsvoering bij Ruwac Nederland. Met zijn sterke focus op klanttevredenheid, kwaliteitsbeheer en innovatie, zorgt hij ervoor dat Ruwac Nederland zijn belofte waarmaakt om klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen. Zijn hands-on aanpak en inzet voor excellente service maken hem een essentieel onderdeel van ons team.

industriële stofzuigers Ruwac Nederland

Betrouwbare partners en dealers

Een betrouwbare dienstverlening gaat veel verder dan de levering van een product. Daarom werken we nauw samen met een netwerk van toegewijde partners en dealers. Dit stelt ons in staat om de continuïteit van onze producten en diensten te waarborgen, en om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die ze van ons gewend zijn.

Samen zetten Michael, Cornelis en ons uitgebreide netwerk van partners en dealers zich in voor het creëren van een veiligere en schonere werkplek voor onze klanten door middel van onze innovatieve en betrouwbare industriële stofzuigsystemen. Ruwac Nederland zet zich steeds weer voor 100% in om toonaangevend in de branche te zijn en te blijven. Daarom ligt de focus altijd op de hoogste kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

ATEX gecertificeerde industriezuiger

Waar we het voor doen

De industrie wordt uitgedaagd door toenemende normen voor veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Het is onze missie om uitzonderlijke industriële stofzuigers te bieden die niet alleen voldoen aan, maar zelfs de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Onze visie is om een leidende rol te spelen in de ontwikkeling van geavanceerde stofzuigtechnologieën. We streven ernaar om een wereld te creëren waarin bedrijven kunnen groeien en bloeien zonder hun werknemers of het milieu in gevaar te brengen.

We geloven in innovatie, klantgerichtheid, en bovenal in veiligheid. Onze kernwaarden worden weerspiegeld in elk product dat we maken en in elke interactie die we hebben. We streven ernaar om voortdurend innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten en die de veiligheid en efficiëntie van hun werkplekken verbeteren.

Of u nu uitdagingen ondervindt op het gebied van brandbare stoffen, fijnstof of grote hoeveelheden industrieel afval, wij hebben de kennis en ervaring om u een oplossing te bieden. En we stoppen niet bij het leveren van een product – we zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw Ruwac industriële stofzuiger haalt.

Bij Ruwac Nederland geloven we dat het mogelijk is om hoge prestaties, veiligheid en duurzaamheid te combineren. Samen kunnen we werken aan een schonere, veiligere en efficiëntere industrie.

Ruwac Nederland is uw betrouwbare partner in industriële stofzuigoplossingen. We zijn er om u te helpen uw uitdagingen op het gebied van reiniging en onderhoud te overwinnen.

industriële stofzuigers Ruwac Nederland

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor een schone en veilige werkomgeving en ontdekken waarom zoveel bedrijven in diverse sectoren vertrouwen op onze kenmerkende rode en zwarte stofzuigsystemen? 

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn u graag van dienst met een deskundig advies!