Ruwac: expert in afzuigsystemen, installaties en industriële stofzuigers

Ruwac industriële stofzuigers en afzuiging
Search
Close this search box.

Klanten die kiezen voor een schone, veilige en efficiënte werkomgeving

Bedrijven uit diverse industrieën vertrouwen voor een schone en veilige werkomgeving op de oplossingen van Ruwac Nederland. Ze waarderen de kwalitatief hoogwaardige stofzuigers, innovatieve technologie en de deskundige klantenservice. Voor bedrijven uit de onder andere de houtbewerkings-, metaal- of voedingsmiddelenindustrie zijn wij een betrouwbare partner voor al uw industriële reinigingsbehoeften. Hieronder een selectie van bedrijven waar we graag voor werken. Wilt u er ook tussen staan, neem dan gerust contact op!

Onze oplossingen worden gebruikt in:

industriële stofzuigers ATEX

Industrie

Onder zware omstandigheden werken Ruwac oplossingen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor een veilige en schone omgeving, waar het prettig werken is.
Ruwac industriële stofzuigers houtwerkplaats

Werkplaats

Veel kleine en grote ambachtsbedrijven gebruiken Ruwac stofzuigers dagelijks voor het schoonhouden van machines, producten en werkplaatsen.

Voedingsmiddelen

De stof- en afzuigsystemen van Ruwac worden veel ingezet in de voedselproductie, ondermeer in stofexplosiebestendige uitvoeringen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor een schone en veilige werkomgeving en ontdekken waarom zoveel bedrijven in diverse sectoren vertrouwen op onze kenmerkende rode en zwarte stofzuigsystemen? 

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn u graag van dienst met een deskundig advies!