Ruwac: expert in afzuigsystemen, installaties en industriële stofzuigers

Ruwac industriële stofzuigers en afzuiging
Zoek
Sluit dit zoekvak.
industriele-reiniging-stofbeheersing

Industriële reiniging en stofbeheersing

In de wereld van productie en industrie is het op orde hebben van industriële reiniging en stofbeheersing van groot belang. Een schone en veilige productie omgeving is in veel industrieën een eerste vereiste. 

We worden namelijk geconfronteerd met allerlei soorten stof en vuil, van fijne poeders tot potentieel gevaarlijke stoffen. Dit kan problemen veroorzaken, zowel voor machines als voor de gezondheid van werknemers.

Daarom heeft Ruwac een nieuw innovatief filter ontwikkeld: het Omikron filter. Een filter dat er aan bijdraagt dat industriële stofzuigers nog beter worden in het opzuigen van stof en vuil, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Graag vertellen we meer over hoe deze nieuwe state-of-the-art filtertechnologie helpt om reiniging en stofbeheersing te verbeteren en een veilige en schone werkomgeving garandeert,

Innovatie in filtertechnologie

ruwac-omikron-filterHet Omikron filter, ontwikkeld in samenwerking met Herding Filtertechnik, is een kleine revolutie in filtratie. Zo zijn deze filters ontworpen om aan de strenge eisen van diverse industriële omgevingen te voldoen en zijn ze geschikt voor het opvangen van een breed scala aan deeltjes, waaronder zeer fijne stoffen zoals die in de voedingsmiddelen-, chemische, en farmaceutische industrieën voorkomen.

Het innovatieve Omikron filter kent een aantal unieke eigenschappen:

Filter voor industriële reiniging

Ruwac zet zich in voor een schone en veilige werkomgeving, ondermeer met de ontwikkeling van geavanceerde industriële reinigingstechnologieën. Het innovatieve Omikron filter verbetert de industriële veiligheid en efficiëntie en is ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar vooruitstrevende filtratietechnologie.

Als u meer wilt weten over het Omikron filter en hoe het uw bedrijf kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Ruwac voor u en uw medewerkers kan betekenen op het gebied van een schone, gezonde en veilige werkomgeving?  

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We zijn u graag van dienst met een deskundig advies!

ATEX-gecertificeerde stofzuigers

R01

Modulaire industriezuiger die met verschillende afvoersystemen leverbaar is. Hoogwaardige behuizing van GFK. Er is ook een uitvoering voor sanering van asbest.

NA 7-26

Industriezuiger die geschikt is voor de afzuiging van explosieve stoffen, maar ook voor resten van drijfgaspoeder, titanium-, aluminium- of magnesiumstof.

DS6

De Ruwac DS6 kan zwevend stof direct op de plaats van ontstaan af zuigen. De filters van grote afmetingen zijn geschikt voor verschillende stofklassen.